Konstituirano prvih pet vijeća gradskih četvrti, tko su predsjednici?

Najbolja Europska destinacija
Svijetsigurnosti.com

U ponedjeljak, 26. lipnja 2017. počele su konstituirajuće sjednice vijeća gradskih četvrti. Od 17 vijeća konstituirano je prvih pet vijeća gradskih četvrti.

Vijeće Gradske četvrti Maksimir za svog je predsjednika izabralo Stanka Gačića (Hrvatska demokratska zajednica), koji je tu dužnost obnašao i u prethodne četiri godine, a za potpredsjednicu Liviju Botuči (Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti).

Novi predsjednik Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava je Damir Oniško (Stranka rada i solidarnosti), a potpredsjednik Miroslav Kožul (HDZ).

Za predsjednika Vijeća Gradske četvrti Donja Dubrava ponovo je izabran Milan Draženović (Stranka rada i solidarnosti), a za potpredsjednika Antun Bačić (HDZ).

Vijeće Gradske četvrti Sesvete predsjedničku je dužnost povjerilo Stjepanu Kezeriću (Stranka rada i solidarnosti) dok je donedavni predsjednik Dražen Markota (HDZ) izabran za potpredsjednika.

Vijeću Gradske četvrti Peščenica i u novom će mandatnom razdoblju predsjedati Dragan Vučić (Stranka rada i solidarnosti), a potpredsjedničku dužnost obnašat će Mario Župan (HDZ).

DBO