U međunarodnoj akciji protiv pedofila policija otkrila Zagrepčanina zaposlenog u Europskom parlamentu koji je silovao pse na Knežiji

U akciji policija otkrila Zagrepčanina zaposlenog u Europskom parlamentu koji je silovao pse na Knežiji
Wikipedia

Tko zna koliko bi dugo još zagrebački poduzetnik I. I. (41), trenutno djelatnik u Europskom parlamentu na plaći od 3300 eura, seksualno uznemiravao svoja dva psa i razmjenjivao zoofilske sklonosti u virtualnom svijetu s istomišljenicima, da u srpnju 2015. godine Ravnateljstvo policije nije aktivno radilo na hvatanju internetskih predatora koji seksualno iskorištavaju djecu, piše Jutarnji.hr

U lovu na pedofile istražitelji su se uspješno ubacili u forume na kojima se, preko TOR mreže, razmjenjivala dječja pornografija, iskustva, ali i načini iskorištavanja djece. Jedna od IP adresa s koje su ‘tekli’ podaci, ali sa životinjama u eksplicitnim pozama, bila je sa zagrebačke Knežije gdje je registrirana njegova tvrtka. Policija je mu je odmah banula na vrata, ali poduzetnik je bio u Belgiji sve do 22. rujna u 22 sata kada je uhićen. U pretresu stana policija je pronašla dva totalno smušena i ispaćena psa pasmine Rhodesian ridgeback, od kojih je ženka Xai Xai Kima rođena 2008. imala stidnicu prepunu rana, dok je muški Irungu Ayaba rođen 2013.

Osim rodezijskih goniča, od njega je oduzeto i 111 DVD i CD-a, računalo, dva mobitela, memorijske kartice, a detaljnim pregledom je bačena sumnja da je I. I. koristio najmanje pet različitih emailova poput ‘mikabsex’, ‘zg-seks-sad’, ‘svrco’, ‘club’ ali i onaj sa svojim punim imenom i prezimenom te poslovnim mailom tvrtke. Gnjusne razgovore na hrvatskom i engleskom, lociranih u najmanje 34 korenspodencija, vodio je šaljući slike pasa u seksualnom klinču s nepoznatim muškarcima, slike fokusirane na spolne organe, a bitan mu je bio i sadomazo odnos sa psima kao i igračke za te potrebe.

Pa tako jedan od ‘uhvaćenih’ sadržaja s e-maila ‘mikabsex’ koji je razmijenio s istomišljenikom odnosno zoofilom imena ‘Vlada next’, datira od 24. kolovoza 2014. u četiri sata ujutro i u kojem mu daje pregršt savjeta kodnog imena ‘korištenje keruše’. Podignuta optužnica ga tereti da je od 2009. do rujna 2015. na različitim adresama po Hrvatskoj, s ciljem zadovoljavanja svog spolnog nagona te pristajući da psu nanese bespotrebnu bol i patnju, seksualno općio sa svojom kujom kojoj je ustezao vodu i hranu te kod nje proizvodio reflekse kako bi ona dozvoljavala fizičko maltretiranje. Iz nalaza i mišljenja veterinarskog vještaka proizlazi da je ženka psa bila fizički i psihički zlostavljana. Osim što joj je uskraćivana hrana i voda, nanošene su joj i povrede tijela koje su bile toliko jake da će trajno utjecati na njezin život i zdravlje.

Za mučenje i zlostavljanje svoja dva psa, zagrebačko tužiteljstvo  traži godinu zatvora, piše Jutarnji.hr

I do 30.000 eura za seks sa životinjama

Krajem 2012. u Njemačkoj je vlast zabranila spolne odnose sa životinjama, a prijestupnicima prijeti do 25.000 eura kazne. U Velikoj Britaniji zakon je promijenjen 2003., kad je maksimalna kazna doživotnog zatvora smanjena na dvije godine. Zoofilija u Francuskoj se kažnjava sa 30.000 eura i do dvije godine zatvora, u Kanadi do čak 10 godina robije, a u Poljskoj do tri godine te postoji opcija i kazne donacijom u humanitarne svrhe kao i zabrana držanja kućnog ljubimca jedno desetljeće.

Izvor: Jutarnji.hr / Autor: Hajdi Karakaš Jakubin