SUKOB ZBOG IZBORNIH LISTA: Marijan Tomurad napustio Milana Bandića

Sukob zbog izbornih lista
www.sesvete-danas.hr

Marijan Tomurad, bivši načelnik PU zagrebačke i bliski suradnik gradonačelnika Milana Bandića podnio je neopozivu ostavku na sve političke dužnosti u stranci Milan Bandić 365 – Stranka rada i solidarnosti, te neće biti niti na jednoj izbornoj listi. Osim što je bio član Glavnog odbora stranke, Tomurad (na slici prvi s desna) je bio i član predsjedništva Gradske organizacije Grada Zagreba i predsjednik sesvetske organizacije stranke Milana Bandića.

“Razišao sam se s Milanom, jer ne mogu više djelovati na način kako on to sada čini. Mislim da je malo izgubio kompas, a ja to ne mogu trpjeti”. Dodao je da bez Prigorja ne može dobiti izbore i da je trebao tome dati malo veću težinu, prenosi portal Sesvete danas.

Iako je trebao biti vrlo visoko na listi za Gradsku skupštinu Grada Zagreba, prema informacijama bliskim vodstvu stranke Milan Bandić 365, Tomurad odlazi zbog  nezadovoljstva  prije svega izbornom listom za gradsku četvrt Sesvete.

Marijan Tomurad je slovio kao osoba od velikog povjerenja Milana Bandića. Kada je Bandić 19. 11. 2014.,  izašao iz pritvora u Remetincu, pred zatvorom ga je dočekao upravo Tomurad.

Na prošlim parlamentarnim izborima Bandić ga je predstavio kao kandidata za ministara unutarnjih poslova. Tomurad je danas umirovljenik i uspješan vinogradar i podrumar.

RSS