Splitski gradonačelnik zahvalio se vatrogascima na obrani grada

Grad Split

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara posjetio je jutros Javnu vatrogasnu postrojbu grada Splita gdje se splitskim vatrogascima, te njihovim kolegama iz Slatina i Žrnovnice zahvalio na obrani grada i okolice od velikog požara koji je prošlog tjedna došao nadomak Splita.

„Nema boljeg načina od početka radnog tjedna nego doći ovdje i zahvaliti vam se što ste obranili naš grad i građane. Zato vam u ime građana i moje osobno ime mogu samo reći jedno veliko-hvala. To je najmanje što možemo učiniti za vas“, poručio je gradonačelnik Krstulović Opara postrojenim vatrogascima iz Javne vatrogasne postrojbe Split, te DVD-ova Split, Slatine i Žrnovnica.

Opara je u pratnji zapovjednika JVP-a Ivana Kovačevića razgledao vatrogasna vozila i tehniku, te je kasnije održao i radni sastanak.

U pratnji gradonačelnika bili su njegovi zamjenici Jelena Hrgović i Nino Vela, potom predsjednik splitskog Gradskog vijeća Jure Šundov, savjetnik za komunalne djelatnosti  Ivica Grubišić Gire, savjetnik za medije Marin Babarović, te gradski vijećnik i saborski zastupnik Petar Škorić koji je ujedno i potpredsjednik Saborskog odbora za obranu i nacionalnu sigurnost.

DBO