Održane I. sportske igre radnika sigurnosti Grupe Zagrebački holding

Prve sportske igre radnika sigurnosti Grupe Zagrebački holding

U Gradu mladih, u subotu 15. lipnja 2019. održane su prvi put sportske igre radnika  sigurnosti Grupe Zagrebački holding.

U intenzivnom sportskom danu susreli su se Holdingaši iz Zagrebačkih cesta, Čistoće, Zrinjevca, Gradskih groblja, Robnih terminala, Vladimira Nazora, Gradske plinare, Vodoopskrbe i odvodnje i Direkcije ZGH-a. U uzbudljivim susretima miješanih timova natjecatelji su imali prilike odmjeriti snage u sportskim disciplinama kao što su kuglanje, pikado, stolni tenis, boćanje,  potezanje konopa ali i nekim drevnim narodnim igrama poput bacanja kamena s ramena i potezanja klipa. Nakon sportskih disciplina organiziran je i kviz znanja iz područja ustroja holdinga i integralne sigurnosti.

Najuspješniji tim bili su zeleni u sastavu Ivica Mikulić (Služba za sigurnost ZGH-a) Tihana Botica (Služba za sigurnost ZGH-a) Ivo Krištić ( Unutarnja čuvarska služba RTZ) i Ivo Damjanović (Sigurnost Vladimir Nazora). Zanimljivo, Holdingašima su se u potezanju konopa pridružili i pripadnici hrvatske dijaspore iz Australije koji su bili u obilasku Grada mladih.

Hvala svim sudionicima koji su se odazvali pozivu Službe za sigurnost kao i kolegicama Martini Brlek i Tihani Botica koji su bile koordinatorice organizacije. Domaćini iz Vladimira Nazora su bili sjajni tako da već sada znamo da će se druge sportske igre održati početkom lipnja 2020. također u Gradu mladih. Cilj ovih prvih sportskih igara bio je  razvijanje timskog duha među radnicima sigurnosti Grupe ZGH-a, a upravo su jedino oni ti koji pospješuju poslovne procese sigurnosti, istaknuo je Alen Ostojić, direktor Službe za sigurnost Zagrebačkog holdinga.

Nakon proglašenja pobjednika, iscrpljeni ali dobro raspoloženi, svi sudionici zajednički su ofarbali centralno postolje za igru kuglanja.

DBO/ Foto: Ivo Krištić