Nagradna igra – Osvoji knjigu „Korporativna sigurnost u okruženju pandemije COVID-19“

Nagradna igra – Korporativna sigurnost

U izdanju Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj iz Zagreba, objavljena je knjiga  „KORPORATIVNA SIGURNOST U OKRUŽENJU PANDEMIJE COVID-19“.

Autori su Lana Djurkin Koenig, Alen Delić, Branko Mihaljević i Alen Ostojić, eminentni stručnjaci  korporativne, informacijske i cyber sigurnosti, kriznog menadžmenta i upravljanja rizicima.

„ Autori ove knjige su vrhunski poznavatelji funkcija korporativne sigurnosti, ali možda još važnije, neposredno su upravljali i upravljaju ovom krizom u svojim korporacijama, što je sasvim sigurno dalo neprocijenjivo iskustvo u izradi ove knjige“, ističe dr.sc. Đuro Črnjak, ravnatelj Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj.

Autori obrađuju područja: Upravljanja procesima korporativne sigurnosti, Plana kontinuiteta poslovanja i oporavka, Posljedice pandemije COVID-19 na društvo i gospodarstvo,  Sigurnost i zaštita zdravlja radnika u korporaciji u okolnostima rizika od zarazne bolesti COVID – 19, Uloga korporativne sigurnosti spriječavanju širenja COVID-19, Uloga Stožera civilne zaštite RH,  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva rada i mirovinskog sustava RH u oblikovanju korporativne sigurnosti, Cyber prijetnje u okruženju pandemije COVID-19 i Uloga korporativne sigurnosti u post Covid-19 svijetu.

Da bi ste osvojili ovu više nego aktualnu knjigu dovoljno je da točno odgovorite na pitanje: Kada je osnovana Hrvatska udruge menadžera sigurnosti? ( dan,mjesec i godina osnivanja).

Odgovor uz ime i prezime i adresu na koju želite da vam dostavimo knjigu pošaljite na e-mail: info@svijetsigurnosti.com

Nagrađene ćemo objaviti na portalu u ponedjeljak 8. studenog 2020.

PO/ Foto: HUMS