Opatijski Hotel Ambasador domaćin Hrvatskih dana sigurnosti 2023.

Hrvatski dani sigurnosti 2023. u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, održati će se u opatijskom Hotelu Ambasador, od 27. do 29. rujna.

Izvanredan dizajn, zanimljive aktivnosti i specijaliteti lokalne kuhinje pozivaju sve da dožive Hotel Ambasador kao nikad do sad. Hotel nudi prostrane, luksuzno namještene sobe i apartmane, najsuvremenije dvorane za sastanke, vrhunske restorane, lounge bar i izvorno spa iskustvo.

Hotel Ambasador  je ulaz u svijet autentične avanture, gdje gosti mogu uživati u nezaboravnim trenucima odmora uz kombinaciju lokalnih tradicija i vrhunskog europskog luksuza.

Hotel Ambasador (5*) u Opatiji nudi tradicionalnu eleganciju i vrhunsku uslugu koje garantiraju nezaboravno iskustvo. Kao hotel s pet zvjezdica, opatijski Ambasador će vas oduševiti svojim vrhunskim sadržajima. Okrijepite dušu i tijelo u spa centru.

Hotel Ambasador nalazi se na centralnoj lokaciji u blizini središta Opatije, ali ipak je zadržao svoju privatnost. Smješten je iznad kupališta i šetališta Lungomare koje se proteže obalom u dužini od 12 kilometara. Za vrijeme vrućih ljetnih dana, osvježenje ćete pronaći na plaži ili vanjskom bazenu, idealnim mjestima za uživanje na suncu.

  • spoj je intimne atmosfere i dizajna
  • sve sobe hotela su opremljene LCD televizorima i sjedećim garniturama na balkonima
  • spa nudi jedinstvene tretmane
  • hotel nudi najvišu razinu usluga i sadržaja

Hotel Ambasador posebno se ponosi vrhunskim Spa centrom ukupne površine 1300 kvadratnih metara. Sa specifičnim tretmanima i programima posvećenima elementu vode, ovaj spa centar osmišljen je za obnovu energije i okrjepu duše i tijela.

Bez obzira na to uživate li više na plaži ili u šetnji gradom, opatijski Hotel Ambasador predstavlja idealnu lokaciju u jednom od najljepših gradova Hrvatske.

Više o Hrvatskim danima sigurnosti 2023. kao i uvjetima sudjelovanja pogledajte na www.danisigurnosti.hr ili nazovite m. 091 44 55 017.

 

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com