Konferencija „Sigurnost i turizam“, Novalja, 11.-12. svibnja 2022.

Sigurnost i turizam

U Novalji će se od 11. do 12. svibnja održati konferencija „Sigurnost i turizam“, u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva unutarnjih poslova i Gradonačelnika Grada Novalje, Ivana Dabe.

Izdvajamo neke od tema konferencije:  Turizam u Hrvatskoj i njegov značaj za državu, Ugroze i prijetnje sigurnosti turizma u Hrvatskoj, Sigurnosni izazovi u Europi, regionalne sličnosti i različitosti, specifičnost turističkih regija, Brendiranje Hrvatske kao sigurne destinacije, Sigurnost turističke destinacije: case study Grad Novalja,  Organizacija sigurnosne djelatnosti u hotelima i drugim turističkim objektima,  Turistički kriminalitet i njegova prevencija.

U programu je predviđeno i nekoliko zanimljivih panela: Rizici u turizmu i primjena preventivnih modela  sigurnosti/zaštite, Osiguranje noćnog života i javnih provšina, sigurnost u avanturističkom turizmu, upravljanje krizama u turizmu,  Funkcionalno partnerstvo za sigurnost turističke destinacije – izazovi i perspektive.

 

Svaki sudionik konferencije na poklon dobiva novu knjigu prof.dr.sc. Bože Skoke „Strateško komuniciranje države“, koja na 850 stranica priča o ulozi identiteta i imidža te upravljanja ugledom države u ostvarenju političkih i gospodarskih ciljeva.

 

Više informacija o programu i uvjetima sudjelovanja zatražite putem e-maila info@uhms.hr i/ili mob. 091 44 55 017.

 

DBO/ Foto: HUMS/TZ Grada Novalje