ISTRAŽITELJI RASPLIĆU DVOSTRUKO UBOJSTVO KRAJ VODICA: Oca i majku ubio zbog droge?

Oca i majku ubio zbog droge
Facebook

Rekonstruirajući posljednja 24 sata koja su prethodila otkriću nezapamćenog zločina u Čista Velikoj, mještani govore kako je Tin Šunjerga (19) “dobar dio subote proveo s roditeljima u polju”, da bi tu istu večer mladića vidjeli u gradu s prijateljima, kojima je, navodno, rekao u povjerenju: “Napravio sam doma neko sranje”. Roditelji su mu, navodno, zaprijetili da će ga poslati u komunu zbog njegovih problema s drogom, pa mu se takva vrsta ukidanja slobode nije svidjela.

U mjestu Čista Velika u vodičkom zaleđu jučer se dogodilo dvostruko ubojstvo koje je šokiralo Hrvatsku. Najprije je pronađeno tijelo 45-godišnjeg Marina Šunjerge koji je inače pripadnik Specijalne jedinice PU splitsko-dalmatinske, a poslijepodne je pronađeno i tijelo njegove supruge Silve.

MLADIĆ KOJI JE UBIO SVOJE RODITELJE: ‘Problemi su počeli u pubertetu. Pričalo se da se viđa s narkomanima, postajao je sve gori…

Bračni par ubio je njihov sin, 19-godišnji Tin Šunjerga, koji je uhićen nakon višesatne potrage. Mladić se opirao uhićenju, zbog čega je policija pucala u gume automobila u kojem se vozio. Zatim su ga uhitili izvlačenjem iz vozila, javlja Net.hr

– Bio je u jednom kafiću s društvom s kojim inače izlazi, a sudeći prema vremenu i pretpostavkama da mu je otac ubijen oko 17 sati kada su susjedi začuli jedan hitac, Tin se razonodio bez pretjerane brige. Tijekom jutra, pak, nakon ubojstva Tina su pojedini susjedi vidjeli kako kroz mjesto šeta s rukama u džepovima. Bilo je to nekoliko sati prije nego što mu je u kuću banula policija, ispričao je jedan od poznanika obitelji Šunjerga za Jutarnji list.

– Doista smo potreseni jer Šunjerge su divna obitelj. Nadasve skromni, ali sina nisu uspijevali odvesti na pravi put zbog poroka, rekao je za Jutarnji list drugi mještanin.

RSS