MENADŽERI SIGURNOSTI ZNAJU RECEPT ZA SIGURNE BOLNICE: Vodeći stručnjaci savjetuju o sigurnosti liječnika i pacijenata

Vodeći stručnjaci savjetuju o sigurnosti liječnika i pacijenata

Danas je u Tuheljskim toplicama počelo dvodnevno savjetovanje o sigurnosti u zdravstvenim sutanovama što ga organizira Hrvatska udruga menadžera sigurnosti.

Ukupno 26 predavača sudionicima će govoriti o najnovijim trendovima sigurnosti zdravstvenih ustanova. Među predavačima su predstavnici tvrtki Hkvisiona, Eccos, Aistokrat, Assa Abloy, Diverto, Intel-Plan koji će predstaviti svoja moderna rješenja što čelnim ljudima bolničkih ustanova mogu pomoći u podizanju razine sigurnosti i objekata i osoblja i pacijenata.

PRIJETIO BOMBOM NA HITNOJ: HUBOL upozorava na nesigurnost bolnica, menadžeri sigurnosti nude rješenja

Za menadžment zdravstvenih ustanova, pravi je izazov kako dizajnirati mjere zaštite pacijenata, zaposlenika, posjetitelja i imovine, zadržavajući pri tome privatnost i kontinuitet zdravstvene njege u otvorenom okruženju. Sudionici savjetovanja doznat će i najbolje prakse protokola za sva područja sigurnosti zdravstvenih ustanova od rješenja dizajna sustava sigurnosti do prijedloga najnovijih tehnologija koje su u funkciji sigurnosti ali i spremnosti zdravstvenog menadžmenta u slučaju opasnosti i svih ostalih aspekata zaštitne sigurnosti.

RSS