Hrvatski dani sigurnosti izrasli su u vrhunski poslovni događaj

Alen Ostojić, Damir Krstičević, Vlatko Cvrtila na HDS 2019.

Gotovo 250 sudionika bilo je na Hrvatskim danima sigurnosti 2019., koji su se u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti održali u Opatiji, od 23. do 25. listopada.

Bio je to vrhunski poslovni događaj na kojem su se okupili brojni predsjednici i članovi uprava najsnažnijih hrvatskih korporacija poput HEP-a, JANAF-a, AD Plastika, APIS IT i direktori korporativne sigurnosti.

Hrvatske dane sigurnosti otvorio je potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević, ujedno predsjednik Koordinacije za domovinsku sigurnost. Nazočan je bio i Holger Haibach, direktor Konrad Adenauer Stiftung Hrvatska i prof.dr.sc. Vlatko Cvrtila, predsjednik Znanstvenog Savjeta Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i rektor Sveučilišta VERN Zagreb.

Među brojim sudionicima viđeni su direktori korporativne sigurnosti iz Hrvatske pošte, Podravke, Atlantic Grupe, INA,  JANAF, HEP, RBA, Privredna banka Zagreb, HNB,  FINA,  APIS IT,  HL, Hrvatski Telekom,  DIV Grupa, Pliva, AD Plastik, Podravka, Jadrolinija, Ericsson, Optima Telekom, JT International, Fortenova, Grupe Zagrebački holding i  drugi.

Uz toliki broj moćnih sponzora, ogroman broj menadžera sigurnosti i posjetu dva potpredsjednika Vlade RH ujedno ministara obrane i unutarnjih poslova Krstičevića i Božinovića, Alen Ostojić, predsjednik HUMS-a može biti zadovoljan i ponosan. A kao i ne bi!

HUMS je upravo na Hrvatskim danima sigurnosti 2019. demonstrirao svoju snagu i posvećenost partnerskim odnosima u ostvarivanju sigurnosti zajednice.

RSS/ Foto: HUMS