Tko je novi šef Udruge specijalaca iz Domovinskog rata?

www.usjpomega-bjelovar.hr

Zoran Maras, ratni pripadnik specijalne policije “Omega” naslijedio je Josipa Klemma na čelu Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH.

Novoizabrani predsjednik zahvalio Klemmu na svemu što je tijekom svog mandata učinio za pripadnike specijalne policije i cijelokupnu braniteljsku populaciju. Zahvaljujući njegovom osmogodišnjem nesebičnom angažmanu i trudu, udruga Specijalne policije pozicionirana je kao jedna od vodećih braniteljskih udruga, s čvrstim temeljima za napredak, stoga se Josip Klemm pridružio generalu Mladenu Markaču na mjestu počasnog predsjednika udruge.

Novoizabrani predsjednik, obavezao se nastaviti s radom po uzoru na svog prethodnika, aktivnim ukazivanjem i traženjem rješenja za probleme s kojima se susreće braniteljska populacija. Također udruga će nastaviti sa provedbom projekata, apliciranjem na natječaje iz EU fondova, organizacijom edukativnih radionica, tribina, a poseban naglasak stavio je na suradnju s udrugama sličnih ciljeva kako bi se zajednički utjecalo na pozitivne promjene u cjelokupnom društvu.

RSS