DOBRO JE ČINITI DOBRO: Menadžerima sigurnosti zahvalnica Pink Life

Nives Moric i Alen Ostojić

Bila je to večer  u kojoj su menadžeri sigurnosti na humanitarnoj tomboli Hrvatskih dana sigurnosti 2018. godine prikupili 7.000,00 kuna. Sredstva su uplaćena u korist udruge Pink Life.

Predsjednica  Udruge Pink Life Nives Moric danas je uručila zahvalnicu Alenu Ostojiću, predsjedniku Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Hvala svim sudionicima  Hrvatskih dana sigurnosti 2018. godine koji su kupnjom tombole tako nesebično pomogli rad ove hvale vrijedne udruge. Menadžeri sigurnosti u proteklih 12 godina sudjelovali su u dobrim djelima pomažući rad 9 udruga i KBC Zagreb – Klinika za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici. Zahvaljujući donacijama menadžera sigurnosti na račun udruga uplatili smo više od 150.000,00 kuna. Dobročinstvo nas motivira da ponovno činimo dobro, rekao je Ostojić.

Misija Pink Life je smanjenje broja oboljelih osoba od malignih bolesti u Republici Hrvatskoj, poboljšanje kvalitete života, povećanje postotka izlječenja oboljelih od malignih bolesti kao i poboljšanje kvalitete života osobama starije životne dobi te djece bez adekvatne roditeljske skrbi.

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com