‘TRAŽE SE HEROJI’: Fenomenalan novi projekt koji povezuje aplikaciju i stvarne heroje

U Hrvatsku je stigla nova aplikacija ‘Traže se Heroji’. Riječ je o projektu koji okuplja stručnjake za sigurnost, ali i sve druge volontere spremne svojim znanjima i vještinama pomoći svima koji to trebaju, a posebice roditeljima i djeci, žrtvama nasilja, kroničnim pacijentima, starijima, nemoćnima i njihovim njegovateljima i svima koji se žele osjećati sigurnije.

Pokrenut je međunarodni projekt koji prve korake ostvaruje u Hrvatskoj i Južnoafričkoj Republici, a kojim se putem aplikacije može zatražiti pomoć lokalnih Heroja.

Projekt se temelji na aplikaciji za koju Siniša Necko, suosnivač i osoba zadužena za razvoj projekta, kaže da je jedna od najboljih dostupnih sigurnosnih aplikacija na tržištu. Aplikacija i cijeli projekt ima edukativnu vrijednost u vidu poticanja ljudskih vrijednosti i humanosti.

Za uspješan početak i razvoj cijelog projekta osim korisnika koji će u slučaju potrebe imati na svom mobitelu uvijek dostupnu pomoć, traže se i Heroji.

Heroji su, dakle, osobe koje su spremne prema dostupnosti pružiti potrebnu pomoć onima koji je zatraže putem aplikacije. To su volonteri koji dolaze iz državnih i lokalnih službe, udruge koje pomažu ženama, djeci i starijima, udruge doktora i medicinskih sestara, policajaca i vatrogasaca te drugih profesionalaca, zaštitarske službe, klubovi borilačkih vještina i sportski klubovi, tvrtke , roditelji i učitelji, sportaši, profesionalci i svi dobri ljudi otvorenog srca.

Heroes Nearby rješava jednu od osnovnih životnih potreba -osjećaj sigurnosti i da niste sami u situacijama u kojima trebate pomoć.

“Ako si osjetio poziv da se priključiš ovoj inicijativi više informacija možeš potražiti na ovom linku prezentaciji http://bit.ly/BudiHeroj , tako da kontaktiraš lokalne regrutere ili pokretaće cijelog projekta na info@heroes-nearby.net ; +385 (0)91 2804 222; www.heroes-nearby.net”, poručuje Necko.

RSS