Čin vrijedan hvale: Radnik Čistoće pronađeni novčanik s novcima vratio vlasniku

„Pozdrav. Ja sam Mario Gabud, te radim u „Čistoći“ na čišćenju i pranju ulica u noćnoj smjeni. Tijekom čišćenja parkirališta na Koledinečkoj ulici, pronašao sam Vaš novčanik, te Vam ga ovim putem vraćam. Lijep pozdrav., napisao je Mario u pismu kojeg je zajedno s novčanikom u kojem su se nalazili dokumenti i novci, poštom uputio na adresu vlasnika.

Nakon zaprimanja novčanika, otac mladića koji je izgubio novčanik zahvalio Mariu objavom na Facebooku: “Stiglo prekjučer Jakovu poštom u pismu…sve unutra, i novci i dokumenti…respect maximalan i svaka čast”!

Zagrebački holding se na Facebooku pohvalio gestom koju je napravio njihov radnik: ” Naš kolega Mario Gabud, djelatnik Čistoće, pronašao je izgubljeni novčanik, dok je u noćnoj šihti vrijedno čistio. Novčanik je poštom sretno stigao do vlasnika. Još jednom hvala Mariju, kao i ostalim kolegama koji se u svakodnevnom obavljanju svojih poslova nerijetko nađu u situaciji koja izlazi iz okvira njihovih radnih zadataka i, koliko god je to moguće, izađu u susret te pomognu našim sugrađanima“.

DBO/ Foto: Ilustracija/ Svijet sigurnosti