Zdravko Prša izabran za predsjednika Upravnog odbora „Hrvatske kuće sigurnosti“

Kongres Hrvatski dani sigurnosti

U četvrtak, 04. veljače 2021. u Hrvatskoj gospodarskoj komori održana je konstituirajuća sjednica Upravnog odbora „Hrvatske kuće sigurnosti“, kojeg čine Zdravko Prša, predsjednik Udruženja istražnih i zaštitnih djelatnosti pri HGK, Ante Perčin, predsjednik Udruge zaštitarske djelatnosti pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca i Alen Ostojić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Zdravko Prša (na slici drugi s desne strane) je izabran za  predsjednika Upravnog odbora u sljedećem jednogodišnjem razdoblju.

Na prvoj sjednici Upravnog odbora odlučeno je da se udovolji zamolbi Hrvatskog ceha zaštitara da se u  „Hrvatsku kuću sigurnosti“ prime kao pridruženi član.

“Hrvatska kuća sigurnosti” je platforma nevladinih organizacija sigurnosti, pokrenuta uz zajedničku inicijativu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatske gospodarske komore.

U radu Upravnog odbora sudjelovali su i dr.sc. Dražen Lučić, iz HGK-a, ujedno koordinator platforme i Dario Kovačević, poslovni tajnik Udruženja zaštitnih i istražnih djelatnosti HGK.

PO/ Foto: HUMS