Zagrebački holding predstavio novi sustav za automatsku naplatu parkiranja i mobilnu aplikacija ZagPark

Svijetsigurnosti.com

Podružnica Zagrebparking danas je u javnoj garaži Langov trg predstavila mobilnu aplikaciju za plaćanje parkiranja ZgPark i  sustav za automatsku naplatu parkiranja koji je instaliran u tri od osam javnih garaža kojima podružnica upravlja (JG Langov trg, JG Rebro i JG Petrinjska).
Predstavljanju novog sustava i mobilne aplikacije uz voditeljicu podružnice  Anu Preost bili su nazočni i gradonačelnik grada Zagreba  Milan Bandić sa suradnicima te predsjednica Uprave Zagrebačkog hodlinga d.o.o.  Ana Stojić Deban.

Novost koju sustav donosi su ugrađene  kamere za prepoznavanje registarskih oznaka, na ulazu i izlazu iz spomenutih garaža, koje registriraju je li parkiranje plaćeno te omogućuju podizanje ulaznih i izlaznih rampi bez zaustavljanja vozila.

Korisnicima pretplatnih parkirališnih karata za garaže, omogućen je ulazak i izlazak iz garaže bez zaustavljanja i prinošenja kartica terminalu, čime se znatno smanjuje vrijeme potrebno za ulazak i izlazak, a samim time smanjena je i emisija štetnih plinova. Korisnicima kratkotrajnog parkiranja, zbog ugrađenog sustava kamera omogućen je izlazak iz garaže nakon plaćanja karte bez ubacivanja kartice u terminal i bez zadržavanja na izlaznoj rampi

Druga značajna novost za korisnike su automatske blagajne koje uz kovanice i novčanice prihvaćaju i sve bankovne kartice, također i kartice stranih državljana. Sustav omogućuje i plaćanje parkirališnih karata u navedenim javnim garažama slanjem SMS-a.

Značajna novina u poslovanju podružnice Zagrebparking svakako je i dvojezična mobilna aplikacija koja omogućuje kupnju svih oblika parkirališnih karata za zatvorena i otvorena parkirališta, (moguće je kupiti satne, dnevne, tjedne, mjesečne i godišnje parkirališne karte, povlaštene i komercijalne, kao i izvršiti plaćanje dnevnih parkirališnih karata). Korištenje mobilne aplikacije kao i sama instalacija na mobilne uređaje je jednostavna, a korisnici Android operativnog sustava mogu je preuzeti klikom na donju ikonu.

Ovaj suvremeni sustav za automatsku naplatu parkiranja podružnice Zagrebparking značajno modernizira uslugu parkiranja u gradu Zagrebu a korisnicima pruža potpuno nove mogućnosti plaćanja i korištenja usluge parkiranja.

Aplikaciju možete preuzeti na LINKU: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.sedamit.zgparking.production

RSS