Tomašević u novogodišnjoj noći posjetio zagrebačku policiju

Tomašević na policiji

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević u novogodišnjoj je noći sa suradnicima posjetio Policijsku upravu zagrebačku. U okviru tradicionalnog obilaska hitnih službi u Operativno-komunikacijskom centru policije dočekao ih je načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić zajedno sa svojim suradnicima i policijskim službenicima koji su noć proveli radno, brinući o sigurnosti svih građana.

Načelnik Rašić poželio je dobrodošlicu i zahvalio Tomaševiću i njegovim suradnicima na posjetu Policijskoj upravi.  Rašić je istaknuo: „Opće stanje sigurnosti na području Policijske uprave zagrebačke odnosno na području grada Zagreba i Zagrebačke županije je povoljno i dobro, a i ove godine provodimo operativnu akciju „Mir i dobro“  u sklopu koje poduzimamo niz mjera i radnji kako bi razina sigurnosti bila na visokoj razini te sa zadovoljstvom mogu reći da s aspekta sigurnosti dosadašnji tijek Adventa protječe u najboljem redu.“

„Unatoč velikom broju građana koji na glavnom gradskom trgu kao i na drugim trgovima na području Policijske uprave na otvorenom dočekuje Novu godinu, za sada večer protječe mirno, bez incidenata te pozivam građane da doček Nove godine bude miran i dostojanstven, bez neželjenih posljedica“, nastavio je Rašić.

Tomašević se zahvalio načelniku Rašiću na odličnoj suradnji tijekom cijele 2023. godine, kao i svim zaposlenicima Policijske uprave zagrebačke.

„Iako ove godine u vrijeme Adventa bilježimo rekordni broj posjeta gradu Zagrebu, sigurnost je i dalje besprijekorna i nema incidenata te zahvaljujem Policijskoj upravi zagrebačkoj na izuzetnoj suradnji na osiguranju Adventa“, istaknuo je Gradonačelnik.

Uz poruku da i ostatak ove noći protekne mirno, oboje su poželjeli policijskim službenicima i svim građanima sretnu, uspješnu i sigurnu 2024. godinu.

 

DBO/ Foto: PU zagrebačka