Tomašević kreće u borbu protiv nepravilnosti u Gradu Zagrebu

zagreb uprava

Na temelju  odredbi  Zakona o zaštiti prijavitelja nepravilnosti, Zakona o sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru,  Pravilnika o postupanju i izvještavanju o nepravilnostima u upravljanju sredstvima institucija u javnom sektoru i Pravilnika o postupku imenovanja povjerljive osobe i njezina zamjenika i postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti u Gradu Zagrebu, gradonačelnik Tomislav Tomašević donio je zaključak o imenovanju povjerljive osobe i njezina zamjenika.

Senka Domazet, dipl. iur., u Uredu gradonačelnika, imenovana je  povjerljivom osobom u Gradu Zagrebu, dok je Indira Čizmić, dipl. oec., u Gradskom uredu za unutarnju reviziju i kontrolu, imenovana  zamjenicom povjerljive osobe u Gradu Zagrebu.

Povjerljiva osoba  dužna je provoditi postupak unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti u Gradu Zagrebu sukladno Zakonu o zaštiti prijavitelja nepravilnosti i Pravilniku o postupku imenovanja povjerljive osobe i njezina zamjenika i postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti u Gradu Zagrebu.

DBO/ Foto: svijetsigurnosti.com