Savjetovanje – Sigurnost u zdravstvenim ustanovama

Jubilarno peto savjetovanje Sigurnost u zdravstvenim ustanovama održati će se u Tuheljskim Toplicama, Dvorac Mihanović, 24.-25. ožujak 2022. u organizaciji Poslovnog učilišta integralna sigurnosti razvoj iz Zagreba, a pod pokroviteljstvom ministra zdravstva Izv.prof.dr.sc. Vili Beroša, dr.med.

Među pozvanim predavanjima su dva predavanja: Dr.sc. Damir Trut, Ravnatelja Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH sa temom: „Uloga sustava civilne zaštite u potpori zdravstvenom sektoru u odgovoru na COVID-19“, i „Digitalizacija zdravstva – „mač s dvije oštrice“, naziv je predavanja koje će održati Krunoslav Čolak, Podatkovni centar Križ d.o.o.

Od ostalih modula izdvajamo module Zdravstvene ustanove od rizika do otpornosti, Zaštita kritične infrastrukture i kibernetička sigurnost u sektoru zdravstva, Arhitektura sigurnosti zdravstvenih ustanova.

Savjetovanje donosi i zanimljive studije slučaja.

Budite aktivni sudionik i poslušajte najnovije i najbolje prakse protokola za sva područja sigurnosti zdravstvenih ustanova od rješenja dizajna sustava sigurnosti do prijedloga najnovijih tehnologija koje su u funkciji sigurnosti ali i spremnosti zdravstvenog menadžmenta u slučaju opasnosti i svih ostalih aspekata zaštitne sigurnosti.

Više informacija o programu i uvjetima sudjelovanja zatražite putem e-maila: isr@isr.hr

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com