Robert Kopal ključni govornik na Hrvatskim danima sigurnosti 2020.

Robert Kopal, Kongres Hrvatski dani sigurnosti

Doc.dr.sc.  Robert Kopal, prvi je ključni govornik Hrvatskih dana sigurnosti 2020., sa temom “Izazovi predviđanja”. Robert je znanstveni suradnik, profesor visoke škole u trajnom zvanju. Trenutno obavlja  funkciju dekana Visokog učilišta EFFECTUS u Zagrebu.

Mr.sc. Lana Djurkin Koenig, MBA, drugi je ključni govornik sa temom “Uloga korporativne sigurnosti u post-COVID-19 svijetu”. Lana je voditeljica korporativne sigurnosti Ernst Young za njemačko govorno područje.

Prof.dr.sc. Vlatko Cvrtila je treći ključni govornik sa temom “Novi modeli sigurnosnog upravljanja”. Vlatko je rektor Sveučilišta VERN Zagreb, ujedno predsjednik znanstvenog Savjeta Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Igor Zgonc je četvrti ključni govornik na Hrvatskim danima sigurnosti 2020., sa temom “Kako ćemo sutra upravljati rizicima?”. Igor je osnivač i izvršni direktor tvrtke Silver Bullet Risk iz Slovenije.

Hrvatski dani sigurnosti održati će se u Opatiji, od 1. do 2. listopada 2020., u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti (HUMS).

Više o programu i uvjetima sudjelovanja na Hrvatskim danima sigurnosti 2020. pročitajte na www.danisigurnosti.hr

 

DBO/ Foto: HUMS