PREPORUKA ZA ČITANJE KOD KUĆE: Koncepti kriznog upravljanja i kritične infrastrukture

Svjetska zdravstvena organizacija proglasila je koronavirus (COVID-19) globalnom pandemijom i svijet je ušao u najveću krizu nakon Drugog svjetskog rata, a krizno komuniciranje potvrdilo je da ima ima strateško mjesto u životu svake organizacije.

Na prošlogodišnjoj promociji knjige „Koncepti kriznog upravljanja i kritične infrastrukture“,  njeni autori dr.sc. Branko Mihaljević i Alen Ostojić istaknuli su da kriza za organizaciju predstavlja okolnost u kojoj se više ne može normalno djelovati.

Kako je temeljna zadaća ove knjige da bude didaktički materijal koji će sve zainteresirane upoznati sa temeljnim znanjima o kriznom upravljanju, kriznom komuniciranju, kritičnoj infrastrukturi i biti uvodni materijal u njihovom daljnjem usavršavanju, a u ozračju relaksacije mjera sprješavanja širenja COVID-19 pravi je trenutak da pročitate knjigu „Koncepti kriznog upravljanja i kritične infrastrukture“.

Knjigu po promotivnoj cijeni u iznosu od 100,00 kuna možete u mjesecu svibnju nabaviti kod izdavača, Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, pute e-maila: info@uhms.hr

 

DBO/ Svijetsigurnosti.com