Predstavljamo predavače na konferenciji „Sigurnost i Turizam“, Novalja, 2023.

Načelnik PU splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić u policiji je od 1991. godine. Prošao je sve pozicije, od pozornika, preko vođe sektora, službenika za osiguranje javnog reda u PU do zapovjednika Prve policijske postaje. Bio je zapovjednik Interventne jedinice, načelnik Odjela za javni red, načelnik Sektora policije. Diplomirani je kriminalist, objavljuje stručne i znanstvene radove u domaćim i stranim publikacijama. Za osobni doprinos u ostvarivanju sigurnosti zajednice, 2016. godine nagrađen je Hrvatskom velikom nagradom sigurnosti.

Festival Ultra Europe izazov je u svim aspektima organizacije, a poslovi sigurnosti na samom događanju i u zoni grada, koja preuzima ulogu festivalskog dnevnog boravka, možda i najdinamičniji zadatak u zbilja jakoj konkurenciji obaveza organizatora i partnera. Neki detalji predstavljaju “noćnu moru” već u fazi planiranja, a kvalitetna realizacija nagrada je za sve u lancu uspješnog događanja.

O svemu iza kulisa festivala, Slobodan će govoriti prvog dana konferencije.

Ovogodišnje izdanje konferencije Sigurnost i Turizam“ održati će se od  24. do 25. svibnja 2023. u novaljskom Hotelu Olea, u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, a sve pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Novalje Ivana Dabe, Ernesta Patrya, Ličko-senjskog župana, Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Više o programu konferencije i uvjetima sudjelovanja zatražite putem e-maila: info@uhms.hr ili m.091 44 55 017 Ured HUMS-a.

DBO/ Foto: PU splitsko-dalmatinska