Predstavljamo predavače na konferenciji „Sigurnost i Turizam“, Novalja, 2023.

Dr.sc. Branko Mihaljević autor je desetak knjiga i više od sto stručnih i znanstvenih radova. Sudionik je na brojnim znanstveno –  stručnim konferencijama u zemlji i inozemstvu.

Trenutno je profesor visoke škole u trajnom zvanju na Veleučilištu Baltazar Zaprešić.  U nastavnoj djelatnosti trenutno sudjeluje na predmetima Upravljanje kriznim situacijama, Metodika timskog rada i Upravljanje trgovačkim društvima u javnom sektoru.

Krizno upravljanje  ima važnu ulogu u svim organizacijama jer se povećanjem globalizacije povećava i potreba za sigurnošću, a prema tome i potreba za osiguranjem od sve učestalijih pojava različitih kriza.  Stoga će Branko u svojem predavanju govoriti o upravljanju  krizama u sektoru turizma u Hrvatskoj.

Ovogodišnje izdanje konferencije Sigurnost i Turizam“ održati će se od 24. do 25. svibnja 2023. u novaljskom Hotelu Olea, u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, a sve pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Novalje Ivana Dabe, Ministarstva turizma i sporta i  Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Više o programu konferencije i uvjetima sudjelovanja zatražite putem e-maila: info@uhms.hr ili m.091 44 55 017 Ured HUMS-a.

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com