Korporacije u eri višestrukih kriza – središnja je tema Hrvatskih dana sigurnosti 2023.

Sudjelujte i vi u razmjeni i objedinjavanju iskustava kroz tri konferencijska dana najvećeg događaja u području korporativne sigurnosti, prepuna vrhunskih stručnjaka,  panela, rasprava te foruma u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti

Imat ćete priliku slušati motivacijska predavanja, raspravljati i družiti se sa vodećim gospodarstvenicima i menadžerima sigurnosti. Jamčimo mnogo razgovora o izazovima u struci, panel diskusija, primjera dobrih praksi, promocija knjiga  i pregršt edukativnih prezentacija o novim tehnologijama kao alatima sigurnosti, najnovijim rješenjima upravljanja rizicima, informacijskoj i kibernetičkoj sigurnosti.

Kao i uvijek organizator ostavlja dovoljno vremena za neformalna druženja i već tradicionalni party i tombolu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

U okviru programa, u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner, 27. rujna 2023., na gala svečanoj večeri za sve sudionike, uzvanike i laureate, dodijeliti će se Hrvatska velika nagrada sigurnosti 2023. Program dodjele voditi će Duško Ćurlić, a svečanost će upotpuniti glazbeni cabaret show, glumice  i pjevačice  Irme Dragičević.

Više o programu i uvjetima sudjelovanja uskoro pogledajte na www.danisgurnosti.hr

 

DBO/ Foto: HUMS