Poznati su svi ključni govornici na Hrvatskim danima sigurnosti 2020.

Foto Luigi Opatija, Kongres Hrvatski dani sigurnosti 2019 (13) O

Sa velikim zadovoljstvom, kao ključne govornike Hrvatskih dana sigurnosti 2020. mogu najaviti prof.dr.sc. Vlatka Cvrtilu, rektora Sveučilišta VERN Zagreb, doc.dr.sc. Roberta Kopala, dekana Visokog učilišta EFFECTUS Zagreb, Lanu Djurkin Koenig, MBA, (na slici) voditeljicu regionalne korporativne sigurnosti Ernst&Young Gmbh Bonn, SR Njemačka i Igora Zgonca, osnivača i CEO-a Silver Bullet Risk, Slovenia, poručio je  Alen Ostojić, CSO, CMKS, CMS, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Ovogodišnje Hrvatske dane sigurnosti organiziramo kao prvorazredan poslovni događaj. Riječ je o novom izdanju inspirativnog networkinga i promišljanja o korporativnoj sigurnosti i privatnoj zaštiti 21. stoljeća na kojim će se temama okupiti vrhunski gospodarstvenici i menadžeri sigurnosti. Hrvatski dani sigurnosti 2020. bave se  složenim izazovima u post COVID-19 svijetu i današnjem inovativnom poslovnom okruženju. Program obuhvaća širok raspon pogleda na organizaciju i upravljanje korporativnom sigurnošću, privatnom zaštitom, zaštitom kritične infrastrukture, informacijskom i cyber sigurnosti, studije slučaja i dr., istaknuo je Ostojić.

U okviru programa jubilarno, deseti put za redom, zaslužnim pojedincima i institucijama dodijeliti će se Hrvatska velika nagrada sigurnosti, koju je HUMS ustanovio 2010. godine.

Hrvatski dani sigurnosti 2020. održat će se u Opatiji od 1. do 2. listopada u Amadria Park Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta.

Više o programu i uvjetima sudjelovanja pročitajte na www.danisigurnosti.hr

 

DBO/ Foto: HUMS