Postavljena ploča s imenom Ulice Ivana Grbavca

Postavljena ploča s imenom Ulice Ivana Grbavca

U petak, 05. svibnja 2017. na godišnjicu pogibije policajca Ivana Grbavca, u poslije podnevnim satima, u nazočnosti obitelji Grbavac i brojnih stanovnika gradske četvrti Sesvete, Željka Prše, načelnika PU zagrebačke i Evelina Mustapića, zapovjednika PP Sesvete, Alena Ostojića, predsjednika Savjeta za urbanu sigurnost Grada Zagreba, Dražena Markote, predsjednika Vijeća gradske četvrti Sesvete i dr.,  gradonačelnik Milan Bandić otkrio je ploču s natpisom Ulica Ivana Grbavca.

Gradonačelnik je istaknuo suosjećanje s obitelji istaknuvši veliku Ivanovu hrabrost u zaštiti svojih sugrađana. – Vjerujem da ćemo Ivanovu ulicu uskoro urediti i da će biti vječno sjećanje na Ivana. Posebno hvala predsjedniku Vijeća Draženu Markoti na pomoći oko realizacije inicijative i Alenu Ostojiću koji je pokrenuo inicijativu za imenovanjem ulice Ivanovim imenom , istaknuo je Bandić.

U prijepodnevnim satima glavni ravnatelj policije Marko Serdarević zapalio je svijeću na mjestu pogibije Ivana Grbavca i postavio vijenac na grobu Ivana Grbavca.

DBO