Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj nudi učenje od vrhunskih menadžera sigurnosti

Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj – Business Security Academy je ustanova za obrazovanje odraslih u vlasništvu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Ravnatelj ustanove je ugledni menadžer sigurnosti i doktor znanosti Đuro Črnjak.

” Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj – BSA je usmjerena na poslovne ljude, profesionalce sigurnosti bilo one u bankarstvu, maloprodaji, osiguranju, energetici ili drugim područjima. BSA izbjegava široki nastavni plan i program. Intenzivno smo usredotočeni na koncept integralne sigurnosti u gospodarstvu RH.

BSA nudi učenje od vrhunskih menadžera sigurnosti eksperata npr. za sprječavanje gubitaka u maloprodaji, eksperata za upravljanje rizicima u sigurnosti, eksperata za upravljanje krizama, eksperata za informacijsku i kibernetičku sigurnost i dr”, rekao je dr. Črnjak.

Već 28. veljače 2019. možete sudjelovati na seminaru ISO 22320:2018 Upravljanje u izvanrednim situacijama – smjernice za upravljanje incidentima, u organizaciji Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj. Predavač je dr.sc. Darko Palačić, predsjednik Odbora za standardizaciju Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

DBO/ Foto: HUMS