Posjetite VERN-ovu prvu „Noć znanja“ – 15. rujna od 19:00 sati – ulaz slobodan

VERN

Zanima li vas što o aktualnim temama u znanosti i društvu promišljaju vrhunski domaći znanstvenici i stručnjaci, poput člana škotske akademije Royal Society of Edinburgh, uglednog dirigenta i profesora na Muzičkoj akademiji ili inovativnog profesora arhitekture?

Pozivamo sve zainteresirane građane da posjete prvu „Noć znanja“ koja će se u petak 15. rujna održati u organizaciji Sveučilišta VERN’. Događanje će kroz formu 45-minutnih doku-predavanja ponuditi posjetiteljima nove načine razmišljanja o društveno zanimljivim temama.

Ulaz na događanje je slobodan. 

Želja sudionika i organizatora je promocija znanja i približavanje znanosti i znanstvenih tema zainteresiranoj javnosti.

O temama kao što su „Preživljavanje ljudske vrste“, „Svemirska era čovječanstva“, „Pravni aspekti sharing economy u EU“, „Kako je folk postao turbo“, „Gradovi budućnosti“, „Novi svjetski poredak“, „Porez na nekretnine“, „Potreba čovjeka za stalnom promjenom identiteta“…, govorit će prof. dr. sc. Igor Rudan, Ante Radonić, dr. sc. Goran Selanec, dirigent Mladen Tarbuk, prof. dr. sc. Idis Turato, prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila,  književnik Zoran Ferić i drugi ugledni stručnjaci i profesori.

Sveučilište VERN’ će u sklopu Noći znanja biti otvoreno za javnost u petak 15. rujna od 18:30 do 23:30 sati na lokaciji: Importanne Galleria, Iblerov trg 10, 1. i 2. kat.

Pozivamo sve zainteresirane da detaljne informacije o predavačima, predavanjima i rasporedu potraže na internetskoj stranici www.noc-znanja.vern.hr

DBO