POLICIJA TRAŽI OVU DVOJICU MUŠKARACA: Teško su ozlijedili 20-godišnjaka u centru Zagreba

Policija traži muškarce koji su u subotu, 7. srpnja 2018. oko 23.30 sati u Zagrebu, u Tkalčićevoj ulici ispred kućnog broja 84 napali 20-godišnjaka i teško ga ozlijedili. 

Prvi nepoznati muškarac je visine 180-185 centimetara, starosti oko 30 godina, srednje atletske građe, ćelav, s kraćom bradom. U vrijeme nastanka fotografije bio je odjeven u svijetlosmeđe kratke hlače s bijelim uzdužnim prugama, plavu majicu kratkih rukava dok je na nogama imao crne tenisice.

Drugi nepoznati muškarac je visine oko 175-180 centimetara, starosti od 25 do 30 godina, atletske tjelesne građe, kraće smeđe kose, dok je u vrijeme nastanka fotografije bio odjeven u svijetlosive kratke hlače s crnim uzdužnim prugama, bijelu majicu dugih rukava, a na nogama je imao crne tenisice s bijelom potplatom.

“Molimo Vas da putem svojih medija obavijestite građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr “, poručuju iz policije. 

RSS