POHVALNO I ODGOVORNO: Zagrebački holding podigao razinu sigurnosti Centra za korisnike

Centar za korisnike Zagrebački holding
Svijetsigurnosti.com

Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga bio je meta naoružanih razbojnika dva puta u roku od šest mjeseci.

Prvi put u prosincu 2016. kada su razbojnici odnijeli oko 800 tisuća kuna. Drugi put, u lipnju ove godine , primjenjujući isti obrazac, razbojnici su odnijeli između 150 i 200 tisuća kuna.

“Očito je osiguranje trebalo biti bolje, iako su ispunjeni svi zakonski uvjeti i preduvjeti.  No zakon ne priječi to da osiguranje bude još bolje i na tom tragu to treba napraviti “, riječi su to koje je dva dana nakon prve pljačke izgovorio gradonačelnik Milan Bandić.

Praksi oružanih prepada na Centar za korisnike, po svemu sudeći došao je kraj. Prije nekoliko dana građani koji dolaze u Centar uplatiti komunalne račune,  dočekalo je “ugodno” iznenađenje.

Ispred ulaza, angažirani su naoružani zaštitari V-grupe, dok su na sam ulaz instalirana interlocking vrata. U unutarnjem prostoru nalaze se čuvari  Zagrebačkog holdinga.

Ovim novim mjerama zaštite, Uprava šalje jasnu poruku  korisnicima usluga Holdinga i djelatnicima da im je itekako stalo do njihove sigurnosti, jednoglasni su u ocjenama profesionalci sigurnosti s kojima smo razgovarali.

RSS