Otvara se kamp za preživljavanje pod vodstvom poznatog avanturista Beara Gryllsa

bear grylls camp kamp
Instagram/@beargryllscamp

Kamp za istraživače Bear Grylls otvorit će se na Jebel Jaisu, najvišoj planini u UAE te će nuditi tečajeve za preživljavanje svim ljubiteljima izleta i adrenalina.

Smješten u mjestu Ras Al Khaimah (RAK), otprilike sat vremena vožnje od Dubaija, kamp za istraživače Bear Grylls osmišljen je u partnerstvu s poznatim avanturistom Bearom Gryllsom.

Gosti će spavati u 20 recikliranih i redizajniranih brodskih kontejnera na planini Jebel Jais, a svaki će imati osnovnu kuhinju s vlastitim roštiljem na vanjskoj terasi za pripremu obroka.

Tečajeve preživljavanja vodit će obučeni britanski stručnjaci, a oni će se uključivati poludnevna (tri do četiri sata), osmosatna i 24-satna iskustva namijenjena odraslima i djeci, kao i aktivnosti teambuildinga za poslovne ljude.

Sudionici će naučiti tehnike potrebne za preživljavanje najtežih svjetskih terena, ali i osnovne aktivnosti za preživljavanje poput kako zapaliti vatru, sagraditi skloništa za nuždu, vještine noževa, daljinsko liječenje od traume, navigacijske tehnike i preživljavanje u ekstremnim vremenskim prilikama.

Više pročitajte ovdje.

PO/Foto: Instagram