Gradonačelnik Bandić s ministrom Krstičevićem o zajedničkim projektima

Bandić Krstičević
MORH

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima u srijedu, 21. lipnja 2017. godine održali su sastanak u Ministarstvu obrane, na temu zajedničke suradnje i budućih projekata.

Radnom sastanku prisustvovali su i državni tajnik Ministarstva kulture Ivica Poljičak, posebni savjetnik ministra obrane Božo Kožul, glavni savjetnik ministra obrane brigadir Jozo Pupić, zamjenik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH general pukovnik Drago Matanović te savjetnici i suradnici gradonačelnika Grada Zagreba.
Na sastanku se razgovaralo o suradnji između Ministarstva obrane i Grada Zagreba, projekta budućeg hrvatskog vojnog muzeja te drugih projekata od interesa Vladu RH i Grad Zagreb.

Tom prigodom, ministar Krstičević izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom koju Ministarstvo obrane ima s Gradom Zagrebom te istaknuo otvorenost Vlade i Ministarstva obrane prema zajedničkim projektima.

“Vlada Republike Hrvatske i Ministarstvo obrane s Gradom Zagrebom u kontinuitetu razvija partnerski odnos i radujem se budućim projektima i zajedničkoj suradnji”, istaknuo je ministar Krstičević.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako je sinergija i zajedništvo hrvatske Vlade i Grada Zagreba jamstvo kako će se i ovi projekti zajednički ostvariti. “Grad Zagreb uvijek je spreman za suradnju s Vladom Republike Hrvatske i nastavit ćemo s predanim zajedničkim radom”, rekao je gradonačelnik Bandić.

DBO