Gradonačelnik Bandić Službu sigurnosti Zagrebačkog holdinga nagradio Medaljom Grada Zagreba

Zagreb, 31.05.2020 - U povodu Dana Grada Zagreba održana je svečanost dodjele javnih priznanja Grada Zagreba, Nagrada Grada Zagreba, Nagrada Zagrepčanka godine ove godine je dobila Marija Sekelez, Povelja počasnom građaninu koju je posthumno dobio general Blago Zadro i Medalje Grada Zagreba. Foto: Mario ĆUŽIĆ

U povodu 31. svibnja Dana Grada Zagreba, gradonačelnik Milan Bandić, danas je na svečanom prijemu u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, u nazočnosti Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade Republike Hrvatske i brojnih uzvanika, zaslužnim pojedincima i ustanovama koji su se istaknuli u organizaciji mjera zaštite naspram širenja epidemije koronavirusa (COID-19) uručio Medalju Grada Zagreba.

Među nagrađenima je i Služba za sigurnost Zagrebačkog holdinga. Medalju Grada Zagreba gradonačelnik je uručio Alenu Ostojiću, direktoru službe (na slici, prvi s lijeva).

„Hvala zaposlenicima Zagrebačkog holdinga koji su pokazali visoku razinu osobne odgovornosti naspram zaštite od COVID-19 i  Upravi Društva na čelu s predsjednicom Anom Stojić Deban, koja je još 24. veljače jasno istaknula da naspram COVID-19, sigurnost i zaštita zdravlja radnika i klijenata imaju prioritet. Hvala kolegicama i  kolegama iz sustava sigurnosti, posebno stručnjacima zaštite na radu, jer su dali  nemjerljiv osobni doprinos u minimaliziranju rizika prijenosa bolesti COVID-19 u sustav Grupe Zagrebačkog holdinga. Ponosan sam na njih“, rekao je  Ostojić.

Medalja Grada Zagreba dodjeljuje se građanima Grada Zagreba i drugim osobama koje rade na području Grada Zagreba, udrugama, trgovačkim društvima, ustanovama i drugim pravnim osobama za postignute uzorne uspjehe u radu.

PO/ Foto: Mario Ćužić