ESIH U BUJICI: IZA ŠVALJEK STOJE INTERESNE GRUPACIJE, KRUPNI KAPITAL, BANKE I VELIKI NOVCI

Ruže Tomašević neće proći
Bruna Esih Društvene mreže

Saborska zastupnica, Bruna Esih, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba gostovala je u ponedjeljak, u Bujici na Z1 i partnerskim televizijama.

U emisiji je komentirala skore zagrebačke izbore.

“Tijekom sučeljavanja u Otvorenom primijetila sam da se svi gosti slažu. Ako zaista želiš promjene, ne možeš se slagati s ovakvim načinom vladanja Zagrebom, niti u svemu sa svojim protukandidatima, to je besmisleno. Nedavno sam pozvana na sučeljavanje jedene televizije u jednu zagrebačku kavanu, gdje su svi kandidati trebali ispijati kavicu i lamentirati o problemima Zagreba! To nije iskreno, to je prijetvorno i estradno, ako ću s nekim piti kavicu, to će biti s građanima, a ne s političkim elitama”, poslala je jasnu poruka Bruna Esih i dodala:

“U ovoj utrci svi kandidati zvuče kao da se natječu za glasnogovornika Holdinga, a ne gradonačelnika glavnog grada Hrvatske! Svi prešućuju grijehe onoga drugoga, pa čak i Bandića, a poglavito moje dvije protukandidatkinje – Švaljek i Mrak Taritaš. Kod Švaljek me najviše smeta što se naziva nezavisnom, a ona to uopće nije. Iza nje stoje interesne grupacije, krupni kapital, banke i veliki novci. Trebalo bi vidjeti od koga je sve uplate dobivala tvrtka povezana s njezinim suprugom kada je Sandra Švaljek bila zamjenica Milana Bandića, ali i mjesecima nakon toga… Švaljek se ne bi smjela nazivati ‘nezavisnom’ jer je to licemjerje i podcjenjivanje pameti birača”.

Izvor: Direktno.hr