ANKETA: Boje li se djevojke koje koriste dejting aplikacije za svoju sigurnost?

prtsc JustBang.com/Youtube.com

U posljednje vrijeme sve više ljudi različitih dobnih skupina odlučuje se pronaći ljubav preko aplikacija za upoznavanje. Neki od tih online susreta imaju sretan kraj, a neki se mogu pretvoriti u pravu noćnu moru. Jutarnji list objavio je priču o pomoćnici hrvatskog ministra koja je putem dating aplikacije stupila u vezu koja se kasnije, tvdi žena, pretvorila u psihičko i fizičko maltretiranje.

Također, slična priče može se pratiti i u popularnoj seriji ‘Dirty John’ gdje šarmantan i zgodan prevarant i nasilnik preko stranice za upoznavanje upozna i zavede milijunašicu te joj zagorča život.

Novinari portala Miss7 istražili su zato mišljenje žena o korištenju aplikacija koje bi im trebale pronaći ljubav te ih pitali koliko bi ih bilo strah sresti se s osobom koju znaju samo preko interneta.

”Odlučila sam isprobati aplikaciju za upoznavanje iz znatiželje, bez nekih očekivanja. Tako sam upoznala i dečka s kojim sam sada dvije godine u vezi. Naravno da me bilo strah, no s dobrom komunikacijom sve se može. Treba jako puno komunicirati s tom osobom i ne žuriti odmah na spoj. Prije susreta sam se osigurala tako što sam javila frendici da se idem naći s njim”, kazala je za portal Miss7 Jelica Kopričanec (26).

Ostale odgovore djevojaka koje koriste stranice za pronalaženje partnera pročitajte OVDJE.

RSS