Vrhunski taktički radio TAKRAD na ASDA 2023

RIZ PE i Impel Grupa je ove godine izlagač na sedmoj Jadransko vojnoj i zrakoplovnoj izložbi i konferenciji (Adratic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 2023).

S obzirom na to da su suvremeni oblici ratovanja nezamislivi bez učinkovite komunikacije, TAKRAD radi u NATO-ovu frekventnom opsegu i odgovara svim relevantnim NATO-ovim standardima čime je osigurana interoperabilnost hrvatskih Oružanih snaga. Uređaj je prije svega namijenjen korištenju u postrojbama mehaniziranog pješaštva, ali zahvaljujući tehnologiji softverski definiranog radija može biti vrlo lako modificiran za korištenje u svim drugim situacijama. TAKRAD cijenom konkurira sličnim ručnim vojnim uređajima drugih svjetski poznatih proizvođača te nudi više za istu ili nižu cijenu.

TAKRAD je malen, lagan, robustan i jednostavan uređaj za rukovanje te se bez ikakvih većih problema lako može ugraditi u bilo koje vozilo s kojim raspolaže OSRH. Koristi najnovije tehnologije i nimalo ne zaostaje za sličnim radijskim uređajima renomiranih svjetskih proizvođača, a u nekim elementima i prednjači što je potvrđeno usporednim testiranjem.

TAKRAD je u cijelosti hrvatski proizvod.

 

RSS/ Foto: Svijetsigurnosti.com