Vlatko Cvrtila novi član Nadzornog odbora Đure Đakovića

MORH/ J. Kopi

Dioničari Đuro Đaković grupe u četvrtak su u nastavku sjednice glavne skupštine izabrali četiri člana Nadzornog odbora, u kojem ostaju Petar Mišević i Ivan Samardžić, dok su novi članovi Vlatko Cvrtila(na slici lijevo) i Ivo Šulenta

Naime, prije tjedan dana, 21. prosinca istekao je mandat trojici članova Nadzornog odbora – Petru Miševiću, Ivanu Samardžiću i Dariji Jurica Vuković, a pozivom za skupštinu bilo je predloženo da se njih troje ponovno izaberu u Nadzorni odbor.

No, glavna skupština slavonskobrodske kompanije održana u srijedu 27. prosinca  nije donijela odluku o izboru već je tu odluku odgodila za jučerašnji nastavak sjednice.

Kako su  izvijestili iz Đuro Đaković grupe putem Zagrebačke burze, u nastavku sjednice skupština je imenovala četiri člana Nadzornog odbora te su ponovno u to tijelo izabrani Petar Mišević i Ivan Samardžić, dok su novi članovi Vlatko Cvrtila i Ivo Šulenta. 

Vlatko Cvrtila ugledni je sveučilišni profesor. Obavlja dužnost dekana Sveučilišta VERN iz Zagreba, bio je dekan i prodekan Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, savjetnik predsjednika Republike Hrvatske  i predsjednice Vlade Republike Hrvatske. Na čelu je znanstveno-stručnog savjeta Hrvatske udruge menadžera sigurnosti (HUMS)

Izvor: HINA/DBO