UVJERENI STE DA STE NAJBOLJI U RAČUNALNOJ SIGURNOSTI? Provjerite to na Capture the Flag natjecanju

Mogućnost novog hakerskog napada
Al Jazeera

Zavod za sigurnost informacijskih sustava (ZSIS) u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva i Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu pokreće natjecanje iz područja informacijske i kibernetičke sigurnosti Capture the Flag (CTF).

Kako javlja Bug, cilj tog natjecanja je privlačenje što većeg broja natjecatelja iz studenskih, školskih i profesionalnih sredina koji će se, rješavanjem zadataka različite složenosti, upoznavati s različitim prijetnjama i rizicima koje dolaze iz kibernetičkog prostora te istodobno podizati vlastite kompetencije u tim područjima.

Više detalja o samom natjecanju bit će prezentirano na predavanju koje će održati djelatnik Zavoda za sigurnost informacijskih sustava Miroslav Štampar u četvrtak, 14. lipnja 2018. u 11.00 sati, u dvorani D-152 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3, Zagreb.

Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno studente i sve zainteresirane za uključivanje u to natjecanje.

Više od natjecanju pročitajte OVDJE.

RSS