Tomašević inzistira na nultoj toleranciji naspram bilo kakve korupcije

zagreb.hr

U četvrtak, 13. srpnja 2023. na 25. sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba zastupnici su prihvatili  prijedlog  gradonačelnika Tomislava Tomaševića o sklapanju ugovora o financiranju, izvođenju radova, upravljanju, korištenju i održavanju podzemnih spremnika za komunalni otpad sa Zagrebačkim holdingom – podružnicom Čistoća.

Tomašević je otkrio i prve lokacije na kojima će u kolovozu biti postavljeni podzemni spremnici, a to su križanje Križanićeve i Domagojeve ulice, Strossmayerov trg, Hebrangova, Prilaz Đure Deželića, križanje Savske i Jukićeve i Trg Republike Hrvatske.

Zastupnicima koji sumnjaju u namještanje javne nabave podzemnih kontejnera, Tomašević je poručio da podnesu kaznene prijave jer on inzistira na nultoj toleranciji na bilo kakvu korupciju.

Rekao je da on ne provodi postupke javne nabave, te je zastupnike koji govore o namještanju pozvao da podnesu ostavku ako se utvrdi da su u krivu, a u suprotnim će otkaz dobiti zaposlenik od kojeg dobiva informacije ako se pokaže da ga je krivo informirao, prenosi Tportal.

 

RSS/ Foto: Ilustracija by Svijetsigurnosti.com