TEŠKO UBOJSTVO U ZAGORJU: Sin ubio majku

MUP RH

Beživotno tijelo žene pronađeno je u Pustodolu kod Donje Stubice, a policija je zajedno s tužiteljstvom do kasno navečer utvrđivali okolnosti njezine smrti.

Prema dostupnim informacijama, netom nakon što je stigla vijest o pronalasku tijela, riječ je o ženi u kasnim pedesetim godinama čije je tijelo pronađeno u poslijepodnevnim satima. O onome što su zatekli u obiteljskoj kući u Pustodolu, a evidentno je bilo da je u pitanju ubojstvo, policajci su odmah obavijestili Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Službeni očevid što ga vodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Zagrebu u Pustodolu završen je nešto prije ponoći. Potvrđeno je da se u Zagorju dogodilo teško ubojstvo, no ostali detalji nisu otkriveni.

Zagorje.com od mještana doznaje kako se sumnja da je sin nožem ubio majku i njezino tijelo sakrio u ledenicu. Slučaj se počeo rasplitati nakon što se žena nije nekoliko dana pojavila na poslu, niti ju je itko od susjeda vidio. Zato su aparmirali policiju te je danas konačno otkriven ovaj stravičan slučaj.

Susjedi su rekli kako sina nisu dobro poznavali jer je bio poprilično problematičan, a navodno je imao problema i s drogom. S majkom je živio posljednjih godinu dana, dok je ranije boravio u domovima i ustanovama.

A. R. K.