NOVA PUCNJAVA U SPLITU: Muškarcu nakon svađe propucan vrat

U utorak je došlo do nove pucnjave u Splitu. Hici su odjeknuli oko 21.40 sati u Janjevskoj ulici, javlja Slobodna Dalmacija.

Prema do sada dostupnim informacijama, muškarac je tamo ustrijeljen u predjelu vrata i prevezen u KBC Split na pružanje liječničke pomoći.

“Nakon toga ćemo znati više o težini zadobivenih ozljeda”, kazala je službenica informiranje Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske. Neslužbeno se doznaje da je do sukoba došlo na parkingu.

Iako se čeka službena potvrda, navodno je ranjen Marko Bekavac (28) koji je otprije poznat policiji. U svibnju ove godine propucao ga je Ivan Giljanović, a Bekavac je inače i vlasnik vloga (video bloga), pa sam za sebe u snimkama postavljenim na društvenim mrežama kaže da je “devet godina proveo zatvoren, od popravnog doma do zatvora, psihijatrije i nešto kratko i u komuni”.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došla Slobodna Dalmacija, postoji sumnja da je A. O. odgovoran za ranjavanje Bekavca, a policija ga je pronašla na Visokoj, gdje se ranjavanje dogodilo, prenosi Jutarnji list.

RSS