Talijansko skijalište nudi vrhunsku ravnotežu posla, života i skijanja

Talijansko skijalište nudi vrhunsku ravnotežu posla života i skijanja
Instagram/@skywaymontebianco

Iskorištavajući trend rada na daljinu, Courmayeur Mont Blanc , koji se nalazi na talijanskoj strani Mont Blanca, pokreće novu inicijativu osmišljenu kako bi ponudio vrhunsku ravnotežu posla, života i skijanja.

Globetrender prenosi da će gosti imati pristup vlastitom alpskom uredu s pomno prilagođenim postajama za rad u lokalnim kolibama.

Koristeći Courmayeur kao sjedište, ideja je da digitalni nomadi mogu osjetiti vedrinu planina, izaći na padine radi svježeg zraka i vježbe te tako postati produktivniji.

Courmayeur kaže kako je ova inicijativa pametnog rada osmišljena da bi gradskim licima, poduzetnicima i kreativcima podarila svježu perspektivu i zdraviji odnos s poslom.

Potpuno novi radni prostor osmišljen je čak i na Skyway Monte Bianco , najsuvremenijoj žičari koja povezuje talijanske Alpe s Francuzima.

Posjetitelji će putem “Skyway Smart-Working Ticket-a” moći slati e-poštu s impresivnih 2200 metara na stanici Pavilion, a postoji i mogućnost piknika na livadi ili obroka u lokalnom kafiću.

Više pročitajte ovdje.

PO/Foto: Instagram/@skywaymontebianco