Seminar: Učinkovito delegiranje i metode nošenja sa stresom

Svatko se barem jednom u karijeri našao u situaciji kada je nastala poteškoća pri prepuštanju djela posla drugima. Sudionicima će se prenijeti ključna znanja tehnike delegiranja i nošenja stresom s naglaskom na praktične primjere i vježbe. Navest će se pozitivna i negativna iskustva u delegiranju te staviti naglasak na važnost povratne informacije. Edukacija je interaktivnog karaktera, a kroz veliki broj primjera sudionici će imati priliku razmijeniti iskustva i unaprijediti svoje vještine kao i razviti tehnike nošenja sa stresom.

Seminar je podijeljen u 2 modula.

Tijekom radionice polaznici će naučiti upravljati vremenom, upoznati tehnike delegiranja, locirati mane i vrline vlastitog delegiranja, nadalje osvijestiti vlastiti način razmišljanja prilikom stresnih situacija, svaki polaznik će izraditi svoje dvije mape i svoju osobnu razvojnu mapu.

Naučimo zajedno kako na jednostavan način bolje upravljati vremenom i stresom!

TEME SEMINARA

Modul 1.

  1. Stress u radnom okruženju
  2. Utjecaj stresa na radnu okolinu
  3. Mapa stresa (svaki polaznik će kreirati svoju mapu)
  4. Tehnike nošenja sa stresom
  5. Radionica (timski zadatak)

Modul 2.

  1. Delegiranje teorija i praksa
  2. Povezanost delegiranja i upravljanja vremenom
  3. Balansiranje privatnog i poslovnog života
  4. Važnost učinkovitog delegiranja
  5. Radionica (timski zadatak)

PREDAVAČ

Dr.sc. Irena Bilić, stručnjakinja ljudskih potencijala, doktorica znanosti iz područja međunarodnih odnosa i stručnjakinja za ljudske resurse. Autorica je znanstvenih i stručnih radova iz područja ekonomije i psihologije. Kontinuirano se usavršavala u Hrvatskoj i inozemstvu.

Mjesto održavanja: Zagreb, Petrinjska 59a/I. Seminar traje od 9:00 do 13:30 sati s pauzom od 30 minuta u kojoj je osigurano osvježenje sendvičima i pecivima.

Svaki polaznik uz radne materijale stječe i uvjerenje o sudjelovanju na seminaru u elektronskom obliku. Cijena seminara iznosi 136,00 EUR (1.024,69 HRK).

Prijavnicu za sudjelovanje molimo zatražite putem e-maila: isr@isr.hr  ili m. 091 44 55 017.

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.hr