SAVJETOVANJE O NOVOM ZAKONU O PRIVATNOJ ZAŠTITI

Što nam donosi novi Zakon o privatnoj zaštiti, donesen u Hrvatskom saboru, 31. siječnja 2020. tema je velikog nacionalnog savjetovanja u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.  Savjetovanje će se održati u zagrebačkom hotelu International, u petak, 13. ožujka 2020.

Savjetovanje je namijenjeno predstavnicima tvrtki za privatnu zaštitu, obrtnicima, tvrtkama koje imaju unutarnju službu zaštite, državnim službenicima, službenicima upravnih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i svima ostalima koji u okviru redovitih radnih obveza primjenjuju Zakon o privatnoj zaštiti.

Tijekom savjetovanja bit će obuhvaćena sva poglavlja novodenesenog Zakona o privatnoj zaštiti. Sudjelovanje na savjetovanju uključuje predavanja uz moderiranu raspravu te pitanja sudionika na koje će odgovor dati ovlašteni predavači Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Organizaciju savjetovanja podržava platforma  „Hrvatska kuća sigurnosti (HKS) – Croatian House of Security“.

Program savjetovanja i prijavnicu možete naći na www.uhms.hr ili zatražite putem e-maila: info@uhms.hr  / mob. 091 44 55 157 Ured HUMS-a.

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com