“SafetyNet-Bitka za sigurnost” – nagrade uručene partnerima

Žiri Hrvatske Velike Nagrade Sigurnosti 2023. ove godine u kategoriji  medijska promocija sigurnosti, dodijelio je nagradu PU splitsko-dalmatinskoj, Udruzi programera DUMP, Radio Splitu, Odboru za sigurnost Splitsko-dalmatinske županije i kompaniji SPAN za kampanju „SafetyNet-Bitka za sigurnost“. Na svečanoj dodjeli nagrada održanoj u rujnu nagradu je u ime nagrađenih primio načelnik policijske uprave Slobodan Marendić.

U petak, 10. studenog 2023 načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić primio je predstavnike partnera i nagrade uručio  Anti Šošiću, zamjeniku župana Splitsko-dalmatinske županije i predsjedniku Odbora za sigurnost u SDŽ, Bartolu Deak, dopredsjedniku Udruge mladih programera DUMP i Karlu Reitober, uredniku Hrvatskog radija- Radio Splita.

Zadovoljstvo nam je da je ovaj zajednički projekt u kojem su sudjelovali i lokalna zajednica, predstavnici medija, policija, te specijalizirana tvrtka, prepoznat kao dobar primjer medijske promocije sigurnosti, ali i međusobne partnerske suradnje.

Ovaj projekt je rezultat zajedničkog promišljanja i rada, a njegov primarni cilj je bio  informiranje građana i smanjenje štetnih posljedica povezanih s računalnim kriminalitetom. Preventivni projekt “SafetyNet-Bitka za sigurnost“ je dokaz da  svaka institucija, udruga i medij, može dati svoj doprinos u podizanju razine sigurnosti i osvješćivanju javnost o aktualnostima u određenoj zajednici i društvu radi čega smo izuzetno ponosni što je ovaj projekt dobio priznanje HVNS 2023.godine, priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

 

RSS/ FOTO: PU splitsko-dalmatinska