REZERVIRAJTE DATUM HRVATSKIH DANA SIGURNOSTI 2020.

Hrvatski dani sigurnosti 2020.

Hrvatski dani sigurnosti 2020., “Novi izazovi – novi odgovori”,  održat će se u Opatiji, od 30. rujna do 2. listopada, u Amadria Park Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta.

U 2020. godini Hrvatske dane sigurnosti organiziramo kao prvorazredan poslovni događaj. Riječ je o novom izdanju  inspirativnog networkinga i promišljanja o korporativnoj  i privatnoj sigurnosti 21. stoljeća na kojim će se temama okupiti vrhunski gospodarstvenici i menadžeri sigurnosti, poručuju iz Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Programa Hrvatskih dana sigurnosti 2020. obuhvaća 14. Konferenciju hrvatskih menadžera sigurnosti (HUMS), 2. Forum menadžera korporativne sigurnosti JI Europe (SEECSA) i 2. Forum o privatnoj zaštiti. Konferencije se bave složenim izazovima u današnjem inovativnom poslovnom okruženju. Program obuhvaća širok raspon pogleda na organizaciju i upravljanje korporativnom sigurnošću, zaštitu kritične infrastrukture, informacijske i cyber sigurnosti, promocije knjiga, studije slučaja i dr.

Kroz prikaz novih tehnologija koje se mogu koristiti u smanjenju poslovnog zločina, ali i nadzoru zakonitosti poslovanja kao i o osnaživanju otpornosti korporacija omogućit ćemo vam da vidite i čujete što su suvremeni trendovi korporativne sigurnosti.

Ne propustite ovu priliku za stjecanje novih znanja i umrežavanje sa menadžerima korporativne i privatne sigurnosti koji se suočavaju sa najtežim sigurnosnim izazovima današnjice.

Hrvatski dani sigurnosti zato i jesu središnji događaj menadžera sigurnosti, s ciljem promicanja kulture i profesije sigurnosti, razmjene najboljih praksi, upoznavanja stručne javnosti s važnošću sigurnosti te prihvaćanja poslova sigurnosti kao važnog čimbenika u procesima upravljanja u javnim i privatnim tvrtkama, institucijama, lokalnoj upravi i samoupravi.

Medijski pokrovitelj HDS 2020. je portal Svijetsigurnosti.com

DBO/ Foto: HUMS