Promocija knjige „Obavještajna analitika“, autora izv.prof.dr.sc. Roberta Kopala i Darije Korkut

Obavještajna analitika naslovnica

Autori jasno ističu da svrha ove knjige nije da bude ready-made uputa za rješavanje specifičnih vrsta problema, niti sveobuhvatni pregled načina kako bi obavještajni analitičari trebali obavljati svoj posao. Knjiga je zamišljena kao priručnik i oslonac, kao bazen ideja,, metoda i mogućnosti koje će sukladno okolnostima, temi i području analitičari koristiti za slaganje mozaika testirajući vlastite prosudbe, preispitujući pretpostavke, izbjegavajući kognitivne zamke te primjenjujući divergentno mišljenje. Ovo je knjiga koju svaki obavještajni analitičar, menadžer sigurnosti, profesionalac sigurnosti mora imati u svojoj biblioteci. Stoga će knjiga imati promociju kakvu zaslužuje, kazao je Alen Ostojić , CSO, CMKS, CMS, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i urednik izdanja.

Na Hrvatskim danima sigurnosti,  srijedu 28. rujna 2022., u opatijskom Hotelu Royal, u nazočnosti gotovo 200 menadžera javne, privatne i korporativne sigurnosti biti će predstavljena knjiga „OBAVJEŠTAJNA ANALITIKA, autora Izv.prof.dr.sc. Roberta Kopala i Darije Korkut, u izdanju Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj.

Knjigu i autore će predstaviti prof.dr.sc. Vlatko Cvrtila, rektor Sveučilišta VERN, Zagreb, ujedno jedan od recenzenata knjige.

Knjigu već sada možete naručiti kod izdavača putem e-maila: isr@isr.hr ili info@uhms.hr

DBO/ Foto:PUISR