Predstavljamo pozvane predavače na konferenciji „Sigurnost i Turizam“, Novalja, 2023.

Treći pozvani predavač na konferenciji “Sigurnost i Turizam”, Novalja 2023., Ante Šoljić,  predsjednik je Odbora za sigurnost u turizmu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti. Ante je znanja i iskustva u korporativnom sektoru sigurnosti stjecao u tvrtki Soboli i Centru za vozila Hrvatske, gdje obnaša dužnost specijalnog savjetnika predsjednika Uprave CVH za korporativnu sigurnost. Ante je diplomirani kriminalist i jedan od suosnivača Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Ante će održati pozvano predavanje u okviru programa prvog dana konferencije. U svojem predavanju govoriti će o sigurnosti kao presudnom faktoru suvremenog turizma.

Ovogodišnje izdanje konferencije „Sigurnost i Turizam“ održati će se od  24. do 25. svibnja 2023. u novaljskom Hotelu Olea, u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, a sve pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Novalje Ivana Dabe, Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Više o programu konferencije i uvjetima sudjelovanja zatražite putem e-maila: info@uhms.hr ili m.091 44 55 017 Ured HUMS-a.

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com