POZNATIM LJUDIMA ČESTO PRIJETE: No, ima doista bizarnih razloga zbog kojih neki to čine

prtsc Youtube

Ne postoji razlog da se bilo kome prijeti smrću, no poznate ličnosti često dobivaju prijetnje zbog doista nevjerojatnih stvari.

WhatCulture objavio je neke od najsumanutijih razloga zbog kojih su glumci postali mete opasnih obožavatelja.

1. 

Mia Talerico , mlađahna američka tv zvijezda već ima i svoj profil na Instagramu. Upravo preko te društvene mreže neki su ju pratitelji nazvali ‘glupom ku….’, dodajući ‘umri Mia, j…. umri u paklu, zaslužuješ umrijeti’. Iako se čini kako doista ne postoji razlog zbog kojeg bi netko prijetio 5-godišnjakinji, no razlog zbog kojeg se Zalerico našla na meti prilično je nevjerojatan – glumila je dijete koje se igralo s djetetom lezbijskog para. Nakon toga konzervatine snage tražile su bojkot Disneyevih filmova i serija, a nije isključeno i da su joj neki od njih zaprijetili.

2. 

Kada ste poznata osoba sasvim je izvjesno da ćete imati svakojake pratitelje. To se dogodilo i Madonni, no čovjek koji ju je uhodio postao je gotovo popularniji od nje. Prijetio joj je tijekom 1996. godine, a nakon što je odlukom suda smješten u bolnicu, uspio je 15 godina kasnije pobjeći s ciljem da ponovno pronađe pjevačicu.

Robert Dewey Hoskins bio je jednostavno opsjednut Madonnom, a njezinim je suradnicima poručio da će ju ili oženiti ili ju izrezati na komadiće.

Nakon što je preskočio ogradu njezinog doma, ranili su ga njezini tjelesni čuvari i poslali na sud. Proglašen je krivim, te je nakon suđenja završio u zatvoru.

3. 

Iako su mnogi obožavatelji doista opsjednuti serijalom Igra prijestolja i nikome nije bilo drago što je na kraju pete sezone Jon Snow (Spoiler) umro. Najgore je bilo to što je to bila krivnja njegovog osobno asistenta Ollyja.

Zato su u to vrijeme svi vjerojatno željeli Ollyjevu smrt, no neki su otišli predaleko – željeli su ubiti i 16-godišnjeg glumca Brenocka O’Connora koji je glumio Ollyja. Uspjeli su ga pronaći na društvenim mrežama i uputiti mu prijetnje.